Om VIBCO

Historien om VIBCO:

Den danske smedevirksomhed Beco, senere Ebco, har designet og produceret udstyr til entreprenørmaskiner siden 1960’erne. I 2014 opkøbtes den tilsvarende erfarne virksomhed Viby Jern og brandet VIBCO opstod således på baggrund af det samlede erfaringsgrundlag fra Danmarks 2 største og mest anerkendte skovl-producenter.

”Det bedste fra to Verdener”

Beco/Ebco medbragte sin store erfaring i blandt andet Heavy Duty segmentet fra løbende salg til den danske bygge- og anlægsbranche samt eksport til Norge, Island og Grønland.

Viby Jern medbragte erfaring fra stor volumen produktion til hjemmemarkedet, samt betydelig eksport til England, Holland og Belgien.

VIBCO er et gennemprøvet design under stadig forbedring.

Kundefeedback og erfaringer fra den meget store kørende produktbase har bidraget til fortsatte forbedringer af designet, som altid er sket ud fra kvalitetskriterierne:

Holdbarhed og Funktionalitet

Mangeårigt fokus på holdbarhed og funktionalitet har medført, at VIBCO brandet er garant for økonomisk stærke langsigtede løsninger.

VIBCO designet har stor fokus på velovervejet anvendelse af højstyrkestål i konstruktionerne. Korrekt anvendelse af højstyrkestål sænker udstyrets vægt uden at gå på kompromis med styrken og dermed holdbarheden og effektiviteten.

Stærk langsigtet økonomi

Lavere egenvægt i skovlen betyder tilsvarende mere vægtkapacitet til gravematerialet. Maskinens gravekraft og brændstofforbrug reduceres desuden væsentligt, når den reducerede godstykkelse medfører, at der skal bruges mindre fortrængningskraft i gravematerialet.

Produktionskapaciteten sikres gennem et tæt samarbejde med et netværk af udvalgte og overvågede underleverandører, der med hver sit produktionstekniske fokus og setup, er udpeget til at producere de forskellige typer udstyr.

Hvor det er relevant, er der fokuseret på at producenterne ligeledes er certificerede ”Hardox In My Body members”.

VIBCO er i dag et udstyrs-brand ejet og drevet af MASKINUDSTYR, som også sælger og formidler VIBCO udstyret. Se evt. mere om MASKINUDSTYR på Maskinudstyr.dk.​

Kontakt os for at høre mere.

Kontakt os for mere information

Hos VIBCO har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Har du yderligere spørgsmål?

​Vi besvarer dem gerne. Send os dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VIBCO

Hillerødvej 41, 3400 Hillerød

Få rutevejledning

Telefon: 70 26 05 70

info@maskinudstyr.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag:​

​08.00 - 16.00

Fredag:

​08.00 - 15.00

CVR: 38069357

Følg os